Sisteme roll-up

Laboratorul de printuri va ofera sisteme roll-up de calitate, la cele mai bune preturi. Va puteti alege sistemul roll-up dorit dintr-o gama variata, in functie de necesitatea dvs.

  • Sistem roll-up 85×200, la un pret de numai 26 euro + tva
  • Roll-up A4, excelent pentru prezentari, campanii de vanzare la pretul de 11 euro/buc + tva
  • Roll-up 100×200 cm la un pret de numai 60 euro/ buc + tva
  • Roll-up dubla fata, dimensiune 85×200 cm la pretul de 110 euro/ buc + tva
  • Roll-up cu distanta 0, dimensiune 85x200cm/bucata (sisteme de roll-up compuse din doua,trei sau mai multe sisteme alaturate cu prindere cu magneti foarte puternici in partea de sus, iar in partea de jos suportul este fara capace pentru a se putea alatura fara spațiu). Acest sistem de roll-up se poate folosi ca si decor pentru tv sau teatru, obtinandu-se o imagine unitara. Pretul pentru sistem roll-up cu distanta 0 este de 100 euro/sistem + tva, si se pot comanda oricate module de sistem aveti nevoie.

Printul pentru sistemele roll-up se poate realiza pe polipropilena sau pe banner. La noi aveti garantia comandarii unui de produs de calitate.

Daca aveti nevoie de ajutor in vederea realizarii graficii, va oferim suportul nostru de specialitate si impreuna alegem varianta cea mai buna pentru dumneavoastra. Costurile pentru grafica pornesc de la 10 euro plus tva si cresc in functie de complexitatea graficii si a numarului de ore necesar pentru lucru.