Sistem pop-up

Laboratorul de printuri va ofera sisteme pop-up de calitate, la cele mai bune preturi pentru evenimentele/expozitiile la care participati.

Sistemul pop-up, sau spider cum mai este cunoscut, este un sistem de afisaj foarte des folosit in cadrul conferintelor, targurilor sau a altor evenimente  atat ca reclama cat si decor pentru fotografii. Sistemul pop-up este usor de montat/demontat si transportat, fiind livrat intr-o geanta special pentru transport. Daca este depozitat corespunzator se poate refolosi pentru mai multe evenimente.

Pe piata exista mai multe modele de sisteme pop-up, insa cel mai des utiliza este sistemul pop-up 3×3, curb sau drept, fiind si mai accesibil.

Dimensiunile pentru sistemul pop-up curb 3×3 sunt urmatoarele:

– Dimensiune totala: 2540 mm Lungime x 2270 mm

– Printul va fi compus din 3 bucati centrale de 691 mm Lungime  x 2270 mm Inaltime  si 2 bucati laterale de 600 mm Lungime x 2270 mm Inaltime

Dimensiunile pentru sistemul pop-up drept 3×3 sunt urmatoarele:

– Dimensiune totala: 2660 mm Lungime x 2270 mm Inaltime

– Printul va fi compus din 3 bucati centrale de 740mm Lungime x 2270 mm Latime si 2 bucati laterale de 600 mm Lungime x 2270 mm Latime

Sisteme pop-up oferite de catre Laboratorul de printuri sunt de calitate foarte buna, suntfacute din arcuri puternice ce nu permit strangerea accidentala. De asemenea contin elemente de tabla neagra ce se fixeaza pe fata si pe lateralele sistemului, pentru a oferi aderenta printului, care va fi fixat cu banda magnetica. Optional se pot adauga spoturi sistemelor de pop-up pentru un efect mai mare asupra publicului.

Pretul pentru un sistem pop-up 3×3 personalizat este de 350 euro + tva. Personalizam sistemele pop-up cu orice grafica doriti.