Sacose negre personalizate serigrafic 2 culori

Astazi Laboratorul de Printuri va prezinta un nou proiect realizat in atelierul nostru de serigrafie. Am avut de personalizat sacose din bumbac negre prin serigrafie cu doua culori. Provocarea acestei comenzi a constat in obtinerea unor culori vii pentru imprimarea serigrafica conform graficii clientului, avand in vedere faptul ca la imprimarea pe materiale de culori inchise cerneala iese mai inchisa si este nevoie aplicarea mai multor straturi.

Personalizarea sacoselor in acest caz s-a facut cu albastru deschis si rosu, iar imprimarea a iesit perfecta datorita colegilor priceputi si a echipamentelor profesionale utilizate. Precizia masinii automate de serigrafie a facut posibila realizarea unei imprimari de foarte buna calitate si livrarea clientului a unor produse perfecte.

Sacosele de bumbac sau din panza netesute personalizate serigrafic sunt perfecte pentru a oferi colaboratorilor diverse cadouri, mai ales acum in preajma sarbatorilor de iarna. Acestea prezinta marele avantaj de a rezista mai mult decat pungile clasice de hartie si in plus sunt usor de pastrat in geanta doamnelor.

Daca va doriti si dvs o oferta de pret pentru sacose textile personalizate, asteptam cererile dvs pe adresa de e-mail.