Sacose bumbac natur personalizate serigrafic

Astazi Laboratorul de printuri va prezinta o noua comanda din atelierul de serigrafie. Este vorba despre sacose din bumbac de culoare natur personalizate serigrafic. Personalizarea s-a facut pe aproape intreaga suprafata a sacosei, conform graficii primite de la client, cu o culoare.

Sacosele din panza personalizate serigrafic se pot folosi la cumparaturi zilnice, sunt incapatoare si nu ocupa loc mult in geanta.  Sacosele din panza personalizate serigrafic sunt un accesoriu am putea spune elegant pentru micile cumparaturi si au durabilitate mare. Sacosele din panza personalizate serigrafic sunt adesea oferite in cadrul unor evenimente sau conferinte cu diferite materiale de informare si promovare. De asemenea, cu ocazia sarbatorilor de iarna se pot oferi colaboratorilor impreuna cu alte atentii, fiind mult mai practice decat sacosele din hartie personalizate.

Pentru ca se pot folosi pentru o perioada mai mare de timp sacosele din panza personalizate serigrafic reprezinta si un instrument de promovare pentru compania dvs.

Pretul pentru sacosele din panza personalizate serigrafic se calculeaza in functie de modelul dorit, sacose cu manere scurte sau sacose cu manere lungi si in functie de numarul de culori pentru personalizare.

Pentru a primi o oferta de pret pentru sacose din panza personalizate serigrafic ne puteti scrie pe adresa de e-mail formula@laboratoruldeprinturi.ro