Postere indoor

Laboratorul de printuri va ofera postere sau afise indoor outdoor de mici si mari dimensiune, ieftine si printate cu orice grafica doreste clientul.

Posterele sau afisele indoor outdoor de mici si mari dimensiune se printeaza pe hartie whiteback la o rezolutie de pana la 1440 dpi, garantand astfel o calitate superioara, imagini clare, culori vii exact ca pe calculator. Hartia whiteback pentru postere/afise are un grad ridicat de alb si un aspect semilucios ajutand la obtinerea unui produs de calitate care sa atraga atentia oamenilor.

Posterele sau afisele indoor outdoor pot avea pana la 100 cm latime si oricat in lungime. Posterele/afisele sunt foarte folosite in vitrinele magazinelor promovand diverse reduceri sau colectii noi, sau se pot intalni stradal anuntand diverse evenimente si nu in ultimul rand se pot utilaa impreuna cu diverse sisteme de afisaj, cum ar fi: rame click, people stoppere.

Profitati acum de oferta noastra la postere/afise si comandati:

Afise 50x70cm printate la numai 2.1 euro + tva, pentru 2 bucati!

Afise 70×100 printate la numai 2.1 euro + tva, pentru 1 bucata!

Laboratorul de printuri este furnizorul dvs. de incredere pentru printuri indoor-outdoor. Va oferim printuri de calitate, rapid si la preturi accesibile.

Daca aveti nevoie de ajutor in vederea realizarii graficii, va oferim suportul nostru de specialitate si impreuna alegem varianta cea mai buna pentru dumneavoastra. Costurile pentru grafica pornesc de la 10 euro plus tva si cresc in functie de complexitatea graficii si a numarului de ore necesar pentru lucru.