Litere volumetrice

Realizam  litere volumetrice din polistiren sau din plexiglass, cu sau fara iluminare, de calitate, la cele mai bune preturi. Asiguram si montajul pentru literele volumetrice oriunde in tara.

Literele volumetrice se pot folosi atat la interior cat si la exterior, pentru spatii comerciale sau de birouri.

Literele volumetrice din polistiren se realizeaza fara iluminare si se vopsesc manual conform graficii clientului. Literele volumetrice din polistiren pot avea 3 sau 5 cm grosime, iar ca si dimensiune trebuie sa se incadreze intr-o placa de polistiren de 60x90cm. Literele volumetrice din polistiren se pot monta in spatii de birouri cat si in spatii comerciale la interior sau la exterior. Pretul pentru literele volumetrice din polistiren variaza in functie de numarul placilor necesare la realizarea lor, de manopera pentru finisarea lor. Pentru a primi o oferta de pret pentru litere volumetrice din polistiren va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail, iar noi va raspundem cat putem de repede.

Va garantam realizarea unor litere volumetrice de calitate, atent executate si finisate de catre echipa noastra de productie.

Literele volumetrice din plexiglass sunt o alternativa pentru casetele luminoase, deoarece si acestea se pot ilumina si monta la exterior. Literele volumetrice din plexiglass se produc cu spate si cant din forex, doar fata fiind din plexiglass pentru a permite trecerea luminii. Plexiglassul de pe fata literelor volumetrice poate avea diferite culori, pe care le puteti din catalog. Iluminarea literelor din plexiglass se face cu banda led. Oferta de pret pentru literele volumetrice din plexiglass se calculeaza in functie de dimensiunea literelor, de culoare plexiglassului, de manopera necesara realizarii lor. Daca doriti sa comandati litere volumetrice din plexiglass ne puteti solicita o oferta de pret pe adresa noastra de e-mail.

 

Laboratorul de printuri este furnizorul dvs. de incredere pentru servicii de productie publicitara. Va oferim servicii de calitate, rapid si la preturi accesibile.