Lanyard-uri personalizate

La noi puteti comanda lanyarduri personalizate serigrafic sau prin termotransfer. Va puteti alege culoarea materialului pentru lanyard dintre cele disponibile. Personalizarea lanyardurilor se poate face cu un logo sau un text, de preferat in una-doua culori avand in vedere ca spatiul pentru personalizare este unul micut. Pentru a primi o oferta de pret pentru lanyarduri personalizate ne puteti scrie pe adresa noastra de e-mail, si va raspundem cat mai repede posibil.

Lanyardurile personalizate trebuie sa aiba cel putin 2 cm latime, pentru a putea fi imprimate cu grafica dvs. Lanyardurile au carabina metalica si sunt disponibile in urmatoarele culori: alb, negru, albastru diverse nuante, rosu, galben, verde, portocaliu, mov.

Preturile pentru lanyardurile personalizate variaza in functie  de numarul de culori din grafica, precum si de culoarea snurului. Comanda minima pentru lanyarduri personalizate este de 50 buc.

Asteptam cererile dvs de pret pe adresa de e-mail, iar va vom raspunde prompt cu o oferta pentru lanyarduri personalizate.

Laboratorul de printuri este furnizorul dvs. de incredere pentru servicii de serigrafie. Va oferim servicii de calitate, rapid si la preturi accesibile.

Daca aveti nevoie de ajutor in vederea realizarii graficii, va oferim suportul nostru de specialitate.