Echipamente de lucru personalizate

Laboratorul de printuri executa servicii de serigrafie de calitate, ieftine si rapid. Suntem printre putinii furnizori de pe piata care detine masina automata de serigrafie. Putem personaliza pe orice material textil: echipamente de lucru, tricouri, veste, caciului, geci, camasi, sepci etc.

Echipamentele de lucru personalizate sunt foarte des solicitate de catre companiile ce desfasoare activitati de productie si montaj si diverse servicii. In categoria echipamentelor de lucru se pot incadra urmatoarele articole: tricouri, veste, pantaloni, geci, sepci, camasi, hanorace etc. Daca aveti anumite standarde pentru echipamentele de lucru, ne puteti furniza dvs. echipamentele iar noi va oferim doar serviciul de personalizare.

Echipamentele de lucru se personalizeaza prin serigrafie cu cerneala rezistenta la spalari multiple, singura conditie fiind ca temperatura de spalare sa nu depaseasca 40 de grade.

Pretul pentru personalizarea echipamentelor de lucru se calculeaza in functie de numarul de culori, de numarul de treceri, insa va asiguram de cele mai mici preturi. Desi pare greu de crezut, dar la noi va puteti comanda produse promotionale de calitate si ieftine in acelasi timp.

Daca aveti echipamente de lucru ce doriti sa le personalizati ne puteti solicita o oferta de pret pe adresa de e-mail, in care sa specificati urmatoarele detalii:

  1. Ce produs doriti mai exact: tricouri personalizate, veste personalizate, bluze maneca lunga personalizate, geci personalizate, pantaloni personalizati, sepci personalizate, etc
  2. Culori material
  3. Numarul de culori din grafica pentru personalizare si un preview
  4. Pozitiile pentru personalizare
  5. Cantitatea totala

Laboratorul de printuri este furnizorul dvs. de incredere pentru servicii de serigrafie. Va oferim servicii de calitate, rapid si la preturi accesibile.