Carti de vizita

Laboratorul de printuri printeaza carti de vizita color, fata sau fata/verso cu orice grafica doreste clientul, ieftin si rapid.

Cartonul pe care se printeaza cartile de vizita este alb, cu aspect mat sau lucios si are o grosime de 300g. Ca si dimensiuni pentru cartile de vizita cele standard cerute de majoritatea clientilor sunt 9x5cm sau 8.5×5.5 cm. Pentru o rezistenta mai mare si un aspect mai frumos cartile de vizita se pot plastifia mat sau lucios, sau cu o plastifiere mai deosebita numita soft-touch, insa putin mai costisitoare.                            

Cartile de vizita se pot comanda la set de 100 buc. si costa pentru print o fata 35 lei + tva sau pentru print fata verso 60 lei + tva.

In functie de ceea ce va doriti sa transmiteti prin intermediul cartilor de vizita, Laboratorul de Printuri  va poate ajuta sa alegeti varianta potrivita pentru dumneavoastra. Va oferim carti de vizita de calitate, realizate intr-un timp scurt si la costuri mici.

Daca aveti nevoie de ajutor in vederea realizarii graficii, va oferim suportul nostru de specialitate si impreuna alegem varianta cea mai buna pentru dumneavoastra. Costurile pentru grafica pornesc de la 10 euro plus tva si cresc in functie de complexitatea graficii si a numarului de ore necesar pentru lucru.