Brosuri

Laboratorul de printuri va ofera servicii de print digital de calitate, la cele mai bune preturi. Acum putem printa pentru dvs. brosuri personalizate cu orice grafica in tiraje mici.

Daca urmeaza sa participati la o expozitie sau orice intalnire de business sau eveniment si aveti nevoie de brosuri de prezentare pentru compania dvs, la noi le puteti realiza intr-un timp scurt si la preturi accesibile. Va putem oferi suport si pentru creatia grafica daca aveti nevoie.

Brosurile de prezentare se printeaza de obicei pe o hartie lucioasa, cu un carton mai gros pentru coperta, respectiv 300g, si o hartie mai subtire pentru paginile din interior, respectiv 90-115-130g. Pentru protectia copertilor brosurii se poate opta pentru plastifierea acestora.

Pretul pentru brosuri variaza in functie de hartia folosita, de numarul de pagini, de finisarile dorite precum si de cantitatea totala a acestora.

Brosurile de prezentare sunt foarte des cerute de catre agentiile de turism, de catre companiile ce au in portofoliu o gama variata de produse pentru vanzare.

Tiparul digital va ofera posibilitatea de a realiza brosuri/cataloage de prezentare in tiraje mici, cu investitie financiara mica. Laboratorul de printuri printeaza brosuri/cataloage de calitate, intr-un timp scurt si la preturi avantajoase pentru orice buget.

Pentru a obtine o oferta de pret corecta din partea echipei noastre, va rugam sa ne specificati in e-mail urmatoarele caracteristici:

  1. Dimensiuni brosuri/cataloage
  2. Numar pagini interior
  3. Mod de imprimare pagini interior si coperti: color, alb-negru
  4. Hartie interior si hartie pentru coperti
  5. Finisari: plastifiere, capsare
  6. Cantitate