Agende cu spira print digital

Laboratorul de printuri va ofera printuri digitale de calitate, dintre cele mai variate si la preturi accesibile. Putem realiza agende cu spira, diverse modele in functie de grafica dvs, in cantitati mici.

Agendele cu spira sunt utile, practice, am putea spune chiar indispensabile oricarei activitati de birou desfasurate, in vederea organizarii zilnice. Agendele cu spira se pot personaliza integral, oricum va place. Copertile agendelor cu spira realizate pe digital se pot printa pe un carton de maxim 300g si se poate pune o extracoperta dintr-un material plastic, transparent, mai gros, pentru o protectie suplimentara si suport pentru scris in acelasi timp. De asemenea copertile agendelor cu spira se mai pot realiza din mucava caserata cu autocolant printat digital.  Grafica pentru colile din interiorul agendelor cu spira poate fi simpla doar cu liniatura de dictando sau matematica, sau personalizata si cu un logo si alte informatii despre client.

Agendele cu spira printate pe digital sunt ideale pentru companiile cu un buget restrans de marketing, avand posibilitate de a comanda orice cantitate si de a le personaliza astfel incat pretul lor de achizitie sa se incadreze in bugetul dvs.

Daca va doriti o oferta de pret pentru agende cu spira, va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail, specificand in cerere urmatoarele caracteristici:

  1. Format/dimensiune agenda
  2. Numar pagini interior
  3. Imprimare pagini interior agenda: color (cate culori), alb-negru, foi neprintate
  4. Coperta – grosime carton
  5. Finisari: plastifiere, perfor pagini interior
  6. Culoare spira metalica: alba, neagra, argintie
  7. Cantitate totala agende

Laboratorul de printuri este furnizorul dvs. de incredere pentru printuri digitale. Va oferim printuri de calitate, rapid si la preturi accesibile.
Daca aveti nevoie de ajutor in vederea realizarii graficii, va oferim suportul nostru de specialitate si impreuna alegem varianta cea mai buna pentru dumneavoastra. Costurile pentru grafica pornesc de la 10 euro plus tva si cresc in functie de complexitatea graficii si a numarului de ore necesar pentru lucru.